Als eerste zal ik me even voorstellen, mijn naam is Gerbrand Cools en ben 47 jaar.

Ik ben getrouwd en heb één dochter en samen met mijn gezinnetje woon ik in Tilburg (Noord Brabant).

Toen de Fotografie destijds op mijn pad kwam dacht ik ja dat is wel iets voor mij en wil daar wel wat meer over weten. Natuurlijk een camera gekocht en een lensje erbij, een flitser er boven op en aan de slag. Toch maar een cursus volgen want er komt toch meer bij kijken dan alleen maar op het knopje drukken. Ontzetten veel geleerd en een goede basis om mijzelf verder te ontwikkelen. Meteen daarna ben ik deel gaan nemen aan diverse workshops in studio’s en in de buiten lucht om nog meer te kunnen oefenen en leren.

Nu zoveel jaren verder leer ik nog altijd bij, maar ik heb ook al vele mooie fotoshoots mogen maken. Vele modellen mogen fotograferen van Fashion tot Glamour, Portret, Zwangerschap en Bruidsreportages.

In mijn woning heb ik de mogelijkheid om een kleine thuis studio te creëren. Diverse flitsers en softboxen kan ik gebruiken samen met verschillende achtergronden.

Lijkt het jou leuk om ook eens model te staan of heb je gewoon een vraag over de mogelijkheden ik sta je graag te woord.

Groetjes,

Gerbrand Cools